Voorwaarden abonnement

Abonnement

U kunt via deze webshop een abonnement afsluiten voor toegang tot één deel of 4 delen (complete serie) van de Praktijkhandboeken voor het Notariaat. Na het afronden van uw bestelling en betaling krijgt u toegang tot de gekozen product op Notariaat Online.
Wat krijgt u bij het abonnement?Op Notariaat Online vindt u naast de teksten alle belangrijke modellen, voorkomende brieven, formulieren en verzoekschriften. De bronnen, modellen en checklists zijn eenvoudig met één muisklik bruikbaar waardoor u snel vindt wat u zoekt. De informatie op Notariaat Online wordt doorlopend geactualiseerd.
• Licentie voor individueel gebruik of voor meerdere gebruikers
• Snel de meest relevante zoekresultaten op uw scherm via de zoekfunctie en filtermodus
• Altijd verzekerd van de meest actuele informatie
• Geschreven door een gemêleerd team van civilisten en fiscalisten
• Printbare teksten, modellen en aktes
• De handboeken worden eenmaal aan uw kantoor verstrekt ongeacht het aantal gebruikers. De folioversie van de handboeken verschijnen één keer per twee jaar. 
Duur abonnementsperiodeAls ingangsdatum geldt de aanvang van de abonnementsperiode zoals genoemd op de eerste factuur.
Een abonnementsperiode duurt minimaal 12 maanden. Abonnementen hebben een vastgestelde prijs per maand. U ontvangt iedere maand een factuur voor uw administratie.
OpzegtermijnNa afloop van de periode wordt het abonnement telkens stilzwijgend verlengd met een periode van 12 maanden. Opzegging van het lopende abonnement dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk 2 maanden vóór het einde van de abonnementsperiode. Zodra uw opzegging is verwerkt krijgt u een bevestiging van uw opzegging.
Om toegang te krijgen tot deze pagina, moet u een abonnement nemen.