Klantenservice

Auteurs & redactie

Het gemêleerde team van civilisten en fiscalisten, nagenoeg allen in de notariële praktijk werkzaam, heeft zich met veel inzet ingezet aan de uitgaven. De auteurs en redactie staan open voor op- of aanmerkingen. U kunt deze mailen aan : prof. mr. W.D. Kolkman, prof. mr. L.C.A. Verstappen of prof. mr. dr. W. Burgerhart

 

Notariaat Online

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist en actueel mogelijk is.
Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is.
Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, neem dan contact met ons op. Wij zullen de grootst mogelijke inspanning leveren om het zo snel mogelijk te corrigeren.

 

Contact met de klantenservice

Voor al uw vragen over Notariaat Online of uw abonnement kunt u de veelgestelde vragen bekijken. Is uw vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact op via dit contactformulier.

Veelgestelde vragen


Kan ik een abonnement op enkel 2 handboeken nemen?

Nee. U kunt een abonnement nemen op 1 handboek of op de complete serie van 4 handboeken. De complete serie is voordeliger omdat u voor de prijs van 2 handboeken de complete serie krijgt (2=4 principe).

Zijn de fysieke handboeken ook los te koop?

Nee, de fysieke handboeken zijn uitsluitend leverbaar als onderdeel van een abonnement op Notariaat Online. Bij een abonnement op Notariaat Online worden standaard de bijbehorende fysieke handboeken ongeacht het aantal gebruikers eenmaal verstrekt. Mocht uw kantoor meer handboeken willen ontvangen dan kunt u dit verzoek via ons contactformulier bij ons te kennen geven.

Waar zijn de modellen?

De modellen vindt u op Notariaat Online in het overzicht van modellen bij elk handboek. In het menu Handboeken > kies uw handboek > uitklapmenu modellen het betreffend handboek. Tevens zijn de modellen doorlopend verwerkt in de teksten. De modellen zijn eenvoudig met een klik te downloaden.

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn abonnement?

Stuur uw verzoek naar de klantenservice.

Ik wil liever per jaar betalen, is dit mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Neem contact op met de klantenservice.

Hoe lang is de abonnementsperiode?

De abonnementsperiode duurt twaalf maanden vanaf de datum op de eerste factuur.

Wat is de opzegtermijn?

Tenminste twee maanden voor het einde van de abonnementsperiode.

Hoe lang is een handboekeditie geldig?

De teksten op Notariaat Online worden doorlopend geactualiseerd. De fysieke handboeken verschijnen eens per twee jaar.

Kan ik mijn abonnement tussentijds uitbreiden van enkel handboek naar de complete serie?

Ja dat is mogelijk. De ingangsdatum van uw abonnement verandert dan naar de datum van de laatste abonnementswijziging. Neem contact op met de klantenservice.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

U kunt het abonnement zelf niet wijzigen. Neem contact op met de klantenservice.

Wat zijn de openingstijden?

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.